The world on the wall

Hi sweethearts♥

Zoals jullie weten ben ik gek op reizen! Het liefste van allemaal neem ik leuke foto’s en plaats ik deze in kaders in onze woonkamer. Zoveel leuke herinneringen! Ik had al een tijdje een idee om een wereldkaart te hangen aan onze muur. Ik wou het niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Het moet echt passen in ons interieur. Toen ik wereldkaart.nl leerde kennen wist ik meteen welke wereldkaart het ging worden! Ze hebben meer dan 90 verschillende designs en super veel keuze! Je kunt niet alleen kiezen uit wereldkaarten maar ook uit stadskaarten (zoals New York..), kurken wereldbollen, kraskaarten en zelfs wereldkaarten op behang!

Ik koos voor een wereldkaart op canvas. De kleur is goud-marmer. Ik vind het echt prachtig! Het formaat dat ik koos is 60×40 en dat vind ik persoonlijk groot genoeg. Wat ook super is aan de canvas wereldkaart is dat je er een kader kunt bijkiezen (zwart, wit of blank).

Liever geen wereldkaart maar een leuke foto van jullie reis? Dat kan ook! Via deze link kunnen jullie foto’s op hout bestellen. Super goede kwaliteit! Willen jullie zelf een wereldkaart of wereldkaart cadeau doen aan iemand? Check dan zeker de website van wereldkaart.nl en laat me zeker weten welke kaart je gekozen heb! Enjoy shopping!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *