JUSRÉ – my smoothie addiction

Hi sweethearts♥

Wie mij al lang volgt op Instagram weet dat ik GEK ben op alles wat temaken heeft met sapjes en smoothies! Hoe kleurrijker, hoe beter! Enkele weken geleden heb ik JusRé leren kennen. Heerlijke koudgeperste sapjes die boordevol vitamines bevatten. Hou je ook zo van sapjes? Lees dan zeker verder!                                                  

Ik mocht 5 verschillende smaken uitproberen. Wat ik zo leuk vind aan de sapjes, is dat ieder sapje een naam heeft! Miracle Morning is de klassieke vers geperste sinaasappelsap. Sinaasappels zitten vol betacaroteen, deze antioxidant beschermt de huid waardoor tekenen van verouderen vertraagd kunnen worden. Ook bevatten ze een enorme hoeveelheid vitamine C. Time Off is een heerlijke appelsap met een fijne muntsmaak (één van m’n favorieten). De appels geven een boost aan je immuumsysteem en werken detox voor de lever. Oh My Chia is een lekker groen sapje met veel vitamines zoals mango, spinazie, appel en chia zaadjes. Aloë Olé Olé heeft zo’n goede smaak, dat komt door de combinatie van aloë vera en granaatappel. & last but not least, my favorite, Funny Bunny! Kunnen jullie raden wat er in zit! … JA! Wortels natuurlijk! Wist je dat wortels een van de meest gezonde groenten zijn? Door de subtiele gember smaak, smaakt het sapje iets zoeter. I love it! ♥

Meer uitleg over de sapjes en de ingrediënten vind je hier.

Wist je dat …. ?

  • Er geen bewaarmiddelen en smaakstoffen in zitten
  • De juices een houdbaarheid hebben van minimaal 21 dagen (na levering)
  • Er geen toegevoegde suikers in zitten! Lekker gezond dus!

 

Waar JusRé kopen?

In de winkel & ook online! Gemakkelijk hé! Je kunt de sapjes elk apart kopen maar wie slim is, koopt een Juicebox waar maar liefst 23 JusRéetjes in zitten. Quick & easy! Je kunt de sapjes van JusRé ook kopen in geselecteerde supermarkten en bakkerijen. Heb je nog meer vragen? Aarzel dan niet om JusRé te contacteren. Klik hier.

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *