BE SO HAPPY

Hi sweethearts♥

Heb je ooit al eens een protein shake gedronken die gezond, plant based, vegan is én suu-uuper lekker smaakt? Neen? Dan wil ik je graag eens kennis laten maken met Be So Happy. Ik gebruik het iedere dag, niet op per sé te vermageren maar om een gezonde levensstijl te behouden. De producten zijn allemaal gluten vrij en bestaan in 5 verschillende smaken. Vanille, chocolade, aardbei, clean green (spirulina, gerstegras) en energy boost (rode biet, goji).

Hoe de protein shakes gebruiken?

Simpel! Je kan de shakes op 3 verschillende manieren drinken. Ofwel meng je de poeder met water, melk of vruchtensap. Mijn persoonlijke voorkeur in de morgen is kokosmelk, ik heb een voldaan gevoel en kan de dag goed starten zonder honger te hebben! Als tussendoortje of als 4-uurtje meng ik er liever een sapje door zoals appelsap of ananassap. Is zo lekker en zo fris, zeker in de zomer! Ik doe er telkens een schepje poeder bij (schepje zit bij de verpakking met de juiste meting).

Het allerleukste aan de poeders is dat je ze ook als lekkernij kunt gebruiken door bijvoorbeeld de poeder in het mengsel van een pannenkoeken te doen en zo healthy pancakes hebt, lekker én gezond! Je kunt er ook ijsjes mee maken, in je havenmout pap doen, een smoothie / yoghurt bowl mee maken en noem maar op! Hier vind je een lijst met allerlei leuke receptjes.

♥ 3 nieuwe beauty supplementen ♥

Glanzend haar, gezonde nagels en een mooie huid? All that a girl needs, right? Sinds kort heeft Be So Happy drie nieuwe beauty supplementen in hun gamma in de vorm van tabletten. Deze tabletten hoef je 2 x per dag te nemen, bij voorkeur tijdens het eten met een glas water.
» Beauty Support ; voor het gezond houden van je huid, haar en nagels
» Natural Tanning ; egale en langdurige bruine kleur
» Detox Treatment ; detox werking en beschermt de gezonde cellen in je lichaam

De laatste weken is het prachtig weer geweest, en daar heb ik natuurlijk van geprofiteerd en lekker naar het strand geweest! Heerlijk toch, en mooi bruin kleurtje? 😉 Met de Natural Tanning tabletten behoud ik m’n kleurtje zeer goed. De antioxidanten vitamine C en E in de tabletten helpen de cellen in je huid beschermen tegen schadelijke invloeden, zoals UV-straling. Hierdoor bereid je je huid op de best mogelijke manier voor en krijg je een natuurlijke tan. Love it!

Kan je niet kiezen met welke protein poeder eerst te starten? No worry, je kunt kiezen voor een combi set waar je een starters kit kan proberen voor een leuke prijs!

♥ Met mijn code DEBBYNIJS15 krijg je -15% korting op je aankoop! ♥

Click here to shop

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *