Amsterdam vibes in the Hilton Hotel

Hi sweethearts♥

In m’n vorige travel-blogpost hebben jullie gelezen dat ik mocht overnachten in het Hilton Hotel Schiphol. Dat was een prachtige hotel en een zeer leuke ervaring om te mogen overnachten! Nog niet gelezen? Lees het hier. Dit keer werd ik uitgenodigd om te verblijven in het Hilton Hotel Amsterdam dat gelegen is in Amsterdam Zuid dicht bij het Vondelpark. Het hotel heeft ook een prachtige tuin met uitzicht over de Hilton Marina. Dit Hilton Hotel was de aller eerste in Nederland! Amsterdam is één van mijn favoriete steden om een weekendje te verblijven. De leuke boetiekjes, de gezellige grachten en de gastvrije locals! I love it! We hadden prachtig weer en dat maakte het nog leuker om de stad te verkennen.

We kwamen toe in het Hilton Hotel Amsterdam en werden zeer vriendelijk ontvangen door de receptie. Onze kamer was al klaar dus konden we meteen er naartoe gaan. We hadden de King Suite gekregen, PR A CH TIG! We hadden een zéér mooi uitzicht op de grachten en typische Amsterdamse huizen. Er stond ook een fles cava koud voor ons en een lekkere Italiaanse specialiteit. Ook kregen we een postkaartje met een hele lieve tekst voor ons. We voelden ons meteen welkom! Nogmaals bedankt hiervoor! De badkamer was ook zeer mooi ingericht. We hadden zelfs onze eigen badjas!

Als we naar Amsterdam gaan heb ik altijd m’n vaste adresjes waar we iets gaan eten en gaan shoppen. Om te ontbijten / lunchen gaan we naar PLUK, The Corner Bakery of Ree 7. Zin in een lekkere stroopwafel? Dat moet je zeker naar Van Wonderen Stroopwafels gaan, je kunt er zelf de topping kiezen! Yummyyy in my tummyyy! De Kalverstraat is de meest gekende shoppingstraat. Je kunt er alle merken en winkels vinden. De Bijenkorf is ook één van m’n favorietjes. Alle luxieuze merken, I just want it all! Mijn leukste aankoop dit weekendje Amsterdam is m’n nieuw PANDORA bandje, ik wou die al zooo lang! De Disney collectie is ook prachtig! ♥

Om het leuke weekend af te sluiten mochten we dineren in het Italiaans restaurant van ons hotel, Roberto’s. Daar hebben we heerlijk gegeten! Zeker een aanrader als je er verblijft! Je kunt er binnen zitten maar ook gezellig buiten op het terras.

Na een goede nachtrust in onze kingsize bed konden we lekker ontbijten in het Hilton Hotel. Er was een zeer uitgebreid ontbijt! Heerlijke boterkoeken, granola, vers fruit, English breakfast,.. Want er gaat niets boven een stevig ontbijt, toch?

♥TO DO LIST A’DAM ♥
› Rijksmuseum
› Anne Frank museum
› Boottocht langs de grachten
› Shoppen in de Kalverstraat & Leidsestraat
› De 9 Straatjes
› De Bloemenmarkt
› Albert Cuypmarkt
› De Dam
› Vondelpark
› De Pijp
› Lekkere stroopwafels eten & tulpen kopen !!!

Ook zin in een weekendje Amsterdam? Dan is dit hotel zeker en vast een aanrader! BOEK HIER!

 

Special thanks to @hiltonamsterdam , @nastyabelakova & Anna Van Den Berg

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *