Summer-Ready with Hunkemöller

Hi sweethearts♥

De lente is eindelijk aangebroken! En geef toe, dat werd tijd toch? Ik vind het dan altijd helemaal geweldig om m’n kleerkast op te ruimen. Alle winter kledij weg en hello summer! Kleedjes, rokjes, fleurige bloesjes, en niet te vergeten … bikini’s en badpakken! Of ben ik de enige die ieder jaar méééga veel stuks koop? Wel, dit jaar heb ik een prachtig setje mogen uitkiezen van Hunkemöller.

Hunkemöller heeft altijd de mooiste lingerie setjes en leukste bikini’s & badpakken. Ik vind het geweldig dat die iets specialer zijn dan andere merken. Het setje dat ik gekozen heb is van de swimwear lijn van één van m’n favoriete Instagrammers @caro_e_ (haar Instagram is goals!).

Eerst en vooral vind ik de rose gold kleur van de bikini prachtig! Het slipje is maatje S en het bovenstukje is maatje M. Het past me perfect en zit heerlijk! De bikini top kan je ook perfect als croptop dragen boven een high rise shortje of een rok. Ready to go to the beach! 

Bekijk zeker eens de volledige collectie van Hunkemöller x Caro_e_ ! Klik hier om te shoppen. Kan je maar niet genoeg krijgen van Hunkemöller? Check dan zeker hun prachtige lingerie collectie! Shop till you droooopppp!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *