A wonderful stay at the Hilton Schiphol

Hi sweethearts♥

Wat is er belangrijker dan een goede nachtrust in een heerlijk hotel net voor je op vakantie gaat? Oja, behalve dan je overslapen natuurlijk… Mijn vriend en ik werden uitgenodigd om een nachtje in het prachtige Hilton Hotel in Schiphol te verblijven voor we het vliegtuig namen richting Dubai. Schiphol Airport beschikt over de beste vliegtuig services en aansluitingen. Het hotel is direct verbonden met de internationale luchthaventerminal en is slechts 5 minuten stappen van de luchthaven. Handig toch?

We werden heel vriendelijk onthaald aan de receptie en kregen een prachtige kamer! We sliepen in de Junoir Suite met een kingsize bed, een grote badkamer met douche en bad. Ook was er een ruimte met een grote zetel, een bureau, flatcreen TV & een goed gevulde minibar, yummy! Best jammer dat het maar 1 kort nachtje was! Extra genieten dus!

We werden ook uitgenodigd in het Bowery Restaurant in het Hilton Hotel. Ik had voordien al eens een kijkje genomen op Instagram en het zag er al veelbelovend uit! Ook daar werden we super ontvangen met een welkomskaartje en drankje. We werden de hele avond in de watten gelegd, zelfs de ober had een menuutje voor ons samengesteld! Het was oooover-heerlijk! Ik kon me niet meer herinneren wanneer ik zo lekker gegeten had. Zeker een aanrader dus! Klik hier om de menu kaart te lezen.

“De naam van het restaurant is afgeleid van het Nederlandse woord bouwerij/boerderij, alsmede een gebied en straat in Lower Manhattan, New York. Bowery staat voor een perfecte balans van Nederlandse trots met een internationale aanpak.”

Waarom Hilton Hotel Schiphol?
Ik vind dit hotel zeker een aanrader! Je wordt hier zeer vriendelijk ontvangen. De kamers zijn zeer proper en ruim met uitzicht op de luchthaven. Overal in het hotel is er razendsnelle wifi. Er is ook mogelijk om te parkeren. Het hotel biedt verwenbehandelingen en een bubbelbad, een sauna en een stoomcabine. Een top restaurant en zeer goede service.

Jammergenoeg konden we niet genieten van het ontbijtbuffet omdat we heel vroeg moesten vertrekken voor onze vlucht, maar we kregen een tas vol met goodies, een heerlijk ontbijt en snacks mee voor tijdens onze vlucht!

Here in the Hilton Hotel, is where the holiday begins.

Special thanks to @hiltonschiphol & @nastyabelakova ♥

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *