BODY AND HAIR CARE WITH URTEKRAM

Hi sweethearts♥

Er werd mij een tijdje geleden super leuke productjes opgestuurd. Een reeks haarproducten en een dagcreme. Ik heb ze in die tijd getest en zal ik nu in deze blogpost reviewen. Het merk Urtekram klinkt jullie waarschijnlijk niet zo bekend in de oren, daarom geef ik jullie wat meer uitleg!

Over Urtekram

Urtekram is een Deens merk opgericht in 1972. Ze produceren organic food, skincare en producten specifiek voor personen met een allergie. Het woord Urtekram is blijkbaar een oud Deens woord voor ‘handelaar in kruiden’ of iemand die lokale producten verkocht. Wil je nog meer weten hierover, dan vind je alle info hier.

Urtekram body & hair care is dus organic, ze gebruiken pure ingrediënten en het merk focust zich op duurzaamheid. De collectie is uitgebreid en de verpakking vind ik best wel stoer. What you see, is what you get, verpakt in felle kleurtjes afhankelijk van welke collectie je gebruikt.

Ik testte een reeks haarproductjes uit en een dagcreme. Benieuwd wat ik er van vind? Keep on reading!

 

Kamille Shampoo + Conditioner

Mijn haar is van nature al dun en ik heb vaak last van droge puntjes. Deze shampoo en conditioner helpen mij m’n haar verzorgen en voeden tergelijketijd. Het ruikt niet alleen heerlijk maar voelt mega zacht aan.

Coconut Hair Oil

Deze voedende kokos olie zorgt ervoor dat er geen uitdroging ontstaat. Ik gebruik het iedere avond voor ik ga slapen. Je kan het spuiten op nat maar ook droog haar. Helpt ook bij het ontwarren en houdt haren zacht. En geloof me, het ruikt heerlijk!

No Perfume Day Cream

Deze dagcreme houdt mijn huid goed gehydrateerd tijden de kouden dagen. Doordat deze creme niet geparfumeerd is, vind ik dat deze toch lekker en fris ruikt. Zeker een aanrader dus, ook voor de gevoelige huiden.

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *