Valentine Roses – Grace Flower Box

Hi sweethearts♥

Omdat het weeral bijna Valentijn is kreeg ik een super leuk pakketje naar me toegestuurd! Een prachtige box vol rozen van GRACE Flowerbox! Ideaal voor een Valentijnscadeautje (of gewoon voor jezelf 😉 ).

Wat zo leuk is aan GRACE flowerbox, is dat je het kleur van de box + de rozen kan kiezen. Ook kan je zelf het formaat kiezen. Ik koos maat SMALL, waar er 9 rozen in zitten. Ik heb gekozen voor het kleur RASPBERRY. Het was zo moeilijk om te kiezen want er zijn zo veel verschillende kleuren. Je kunt zelfs witte en zwarte rozen kiezen! Ik vind het een geweldig concept!

Neem zeker en vast eens een kijkje op hun website, klik hier.

✓ Bloeit drie jaar zonder verzorging
✓ Handgemaakt van echte rozen
✓ Zorgvuldig geconserveerd

En jullie? Wat zijn jullie plannen voor Valentijn? Let me know ♥

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *