Happy holidays with Daniel Wellington

Hi sweethearts♥

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, ben ik een enorme fan van de Daniel Wellington horloges. Het zijn m’n lievelingshorloges en ik draag ze iedere dag! Ik hou van het simpele maar prachtige design. Ik was daarom super blij dat ik een kerstpakje mocht uitkiezen van hun collectie!

Ik koos voor de Classic Petite Melrose. Ik krijg daarbij nog een super leuke armband die er perfect bijpast. Ik vind de combinatie van deze 2 samen heel erg leuk.

Speciaal voor de feestdagen heeft Daniel Wellington héle leuke kerstboxen gemaakt. Holiday gifts for everyone! Je kunt zelf een horloge + armband naar keuze samenstellen. Perfect voor onder de kerstboom! (of gewoon voor jezelf!)

!DISCOUNT CODE ALERT!
Gebruik de code ’15DEBBYNIJS’ en ontvang 15% korting. Wanneer je 2 dingen koopt krijg je nog eens 10% er bovenop! Hoe geweldig is dit?! Wees er snel bij want je kunt mijn code gebruiken tot en met 15 januari 2018.

Welk Daniel Wellington horloge is jouw favoriet? Let me know in the comments♥

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *