The perfect gift with Sodastream

Hi sweethearts♥

Ik durf te wedden dat jullie zeker al van ‘Sodastream‘ gehoord hebben?! Het is een super gemakkelijk en snoerloos apparaat waarmee je je eigen bruiswater en/of frisdrank kan maken. Vroeger had je alleen maar keuze uit de smaken cola en sinaasappel maar inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met wel 100 smaakjes. Deze smaakjes kan je online bestellen of kan je onder andere ook vinden in de Media Markt. Je kunt er zelf ook een eigen ‘touch’ aangeven door bijvoorbeeld muntblaadjes aan toe te voegen of wat citroen en framboos. Je kunt het zo lekker maken zoals je zelf wilt! There’s no limit 😉

Maar waarom zou je SodaStream gebruiken in plaats van flessen bruiswater of frisdrank te kopen? Het is ten eerste veel goedkoper, het is super makkelijk in gebruik en het is ook gezonder want er zitten geen toegevoegde suikers in. Ik grijp zo veel minder naar frisdrank zoals Cola of Ice Tea. En last but not least, het gaat verspilling tegen. Dus je helpt er Moeder Natuur ook mee! 😉 So say bye bye to plastic bottles and say hello to Sodastream!

Make sparkling water and flavored sparkling water in seconds with Sodastream♥

The perfect gift? JA ZEKER! Wil jij eens origineel uit de hoek komen tijdens deze kerstdagen? Dan is Sodastream het perfecte cadeau. Voor je mama, papa, zus, partner of collega? Het kan allemaal want ik vind dat iedereen dit zou moeten gebruiken. Het is een must have en ik gebruik het iedere dag.

Ik heb bij mijn bestelling 6 prachtige glazen gekregen en ook 4 hele mooie water bottles. Ik vind de glazen + Sodastream zelf héél mooi van design en heel gemakkelijk in gebruik. Het neemt ook weinig plaats in beslag. Klik hier voor de website.

Wat vinden jullie van de Sodastream Crystal? Let me know in the comments.♥

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *