The Hague is worth a visit!

Hi sweethearts♥

Wisten jullie al dat Den Haag een geweldige stad is?! Ik ben er begin oktober een weekendje geweest en het was top! Nooit gedacht dat dit zo’n gezellige stad was. Zeker een aanrader om een korte citytrip te doen en niet ver te reizen. Wij reden er ongeveer 2 uurtjes over vanaf mijn woonplaats, Sluis, dus daar zagen we zeker niet tegen op. Mijn vriend en ik verbleven 1 nacht in de Pier Suites gelegen aan de prachtige Pier van Den Haag. Bekijk zeker eens hun site. Een mooiere kamer konden we niet wensen.

Wij, als Disneyfans, moesten dus zeker naar de musical van de Lion King. Ik had nog nooit eerder een musical gezien dus ik was best benieuwd hoe alles ging verlopen.. Ik heb alle 3 films gezien van de Lion King maar ik had geen idee hoe ze dit gingen naspelen. De Lion King is wereldwijd bekend (denk maar aan New York & London!) dus mijn verwachtingen waren héél groot! EN WAUW, HET WAS GEWELDIG! Deze prachtige musical zou ik met plezier nogmaals willen bekijken! Wij betaalden €105 p.p. LET OP! Van tevoren boeken voor de musical is een aanrader als je de beste plaatsen wilt hebben. Tickets boek je hier.

Den Haag is ook een geweldige stad om te shoppen. Vooral de Spui, de Grote Marktstraat en de Hoogstraat. Daar vind je de leukste winkels allemaal naast elkaar zoals Primark, Stradivarius en ook een super grote Bijenkorf! De Passage is ook een hele gezellige, overdekte winkelstraat met exclusieve shops.

In Den Haag vind je ook de gezelligste plekjes om te ontbijten en te lunchen. Wij gingen naar Pistache Café en Club Vers. Deze 2 plaatsen zijn zeker aan te raden als je lekker wilt gaan eten + het wordt nog eens mooi geserveerd! Verdient dus zeker een plaatsje op m’n Instagram feed 😉

Zin in een snelle hap maar geen zin in Mc Donalds? Dan moet je zeker eens Frites Atelier bezoeken want hier vind je de culinaire frietjes van the one and only Sergio Herman!

Zijn jullie al eens in Den Haag geweest? Laat gerust tips achter in de comments! Ik ben super benieuwd!

Share:

5 Reacties

 1. 1 december 2017 / 23:56

  Den haag is zeker erg mooi. Ik kom er alleen zo weinig.

 2. 2 december 2017 / 14:00

  Ik hou echt van Den Haag! Het is mijn favoriete plek in Nederland, vooral Scheveningen.
  Voor mijn verjaardag ben ik gaan eten in ‘The Hague Tower’, wat een prachtig uitzicht over Den Haag & Scheveningen.

 3. 5 december 2017 / 19:19

  Wauw, super leuke foto’s en super leuke post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *