Touch Of Silver Jewellery – De leukste juwelen!

Hi sweethearts♥

Zijn juwelen ook jullie favoriete accessoire? Blijf dan zeker verder lezen want ik heb een leuke verrassing voor jullie!

Ik vind het allermooiste dat juwelen subtiel, uniek en stijlvol zijn. Een leuke outfit gecombineerd met een niet te opvallend juweel because less is more. Ik voel mij daarom zo vereerd dat ik een collab heb met Touch Of Silver Jewellery! Het zijn mijn favoriete juwelen. Ze gaan op zoek naar de kleinste ateliers wereldwijd, om het perfecte stuk te vinden met een ‘touch of silver’. Deze juwelen zijn dan ook super uniek, handgemaakt en kan je in geen andere winkel of online shop vinden. That’s what I like! 

Ik heb deze prachtige ‘Twisted Hoop Silver‘ oorbellen gevonden in de Flash Shop te Gent. Een geweldige pop-up store in de Nederkouter, de leukste buurt van de stad! Zeker ook eens een bezoekje waard! Deze oorbellen doe ik bijna iedere dag aan want ze passen echt overal bij! Kan je met alles combineren en is altijd in de mode.

Deze geweldige ‘Lacy Silver‘ armband heb ik gekregen van Touch Of Silver. Deze is ook verkrijgbaar in het goud. Ik kies mijn juwelen/horloges bijna altijd in het zilver, dat komt omdat ik een koud type ben. Wat ik het leukste vind aan deze armband zijn de 2 prachtige diamandjes!

♥ SURPRISE SURPRISE .. ♥

Ik heb nog een leuke verrassing voor jullie want je kan 15% korting krijgen door de code ‘DEBBY‘ te gebruiken bij de checkout! Nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje voor je mama, zus of vriendin? Of gewoon voor jezelf? Bekijk zeker eens hun webshop en Instagrampagina, en druk gelijk eens op de follow-knop!

Share:

6 Reacties

  1. Miss k
    27 november 2017 / 06:53

    O dit zijn echt mooie sieraden. Ze zijn zo leuk en subtiel. Hier ga je nog plezier aan beleven!. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *