25 JAAR DISNEYLAND PARIS

Zoals jullie misschien al hebben gezien op mijn Instagram ben ik naar Disneyland Parijs geweest met m’n vriend voor een aantal dagen. We keken er zo hard naar uit! Want geef toe, wie gaat er nu niet graag naar Disneyland?! Gewoon even het kind uithangen want Peter Pan vertelde me om nooit op te groeien. 😉 Niet alleen de attracties zijn geweldig, maar enkel de sfeer al is top! Overal gelukkige gezichten, jong en oud. En dan heb ik nog niet gesproken over het Disneyland Kasteel!!

We verbleven in het nieuw gerenoveerde Disney’s Hotel Cheyenne. PRACHTIG! Ik ben helemaal verliefd op deze stijl, overal zagen we Woody! We waren zo tevreden van deze western kamer. Het is ongeveer 10 minuutjes stappen naar het park of je kan heel gemakkelijk een shuttelbus nemen waar je al in 3 minuten staat. Zeker een aanrader! Omdat er op dat moment een speciale promotie was hebben we 15% korting gekregen + gratis ontbijt + gratis diner. Hou dus altijd de site in de gaten voor acties.

We hebben eigenlijk alles kunnen doen in die 3 dagen. We konden zelfs bij de allerleukste attracties meteen doorlopen zonder te wachten, za-lig! Want ik vind het soms vervelend om een uur te wachten bij een attractie dat amper 2 minuten duurt. Gelukkig dat er de fast-pass bestaat, deze pass is ideaal als je een attractie wilt doen en weinig tijd hebt. Ik heb hieronder een persoonlijke TOP 5 gemaakt van mijn favoriete attracties.

5. The Twilight Zone Tower of Terror
4. Star Tours: The Adventures Continue
3. Big Thunder Mountain
2. Ratatouille
1. Pirates of the Caribbean (Captain Jack’s Restaurant is ook een aanrader!)

“Let the magic shine”

Als Disney-fan zou ik wel iedere dag naar Disneyland kunnen gaan, daarom hebben m’n vriend en ik een jaarpas gekocht zodat we kunnen gaan wanneer en hoe vaak we willen! Ons volgend bezoek staat al gepland tijdens de kerstperiode! De allermooiste en gezelligste periode van allemaal! Nadat de parken gesloten zijn kan je lekker eten in Disney Village. Wij verkiezen altijd Rainforest Café, su-per leuk tussen de dieren in de jungle! En daarna kan je heerlijk shoppen in de vele Disney Stores! En bij ieder Disneyland bezoek horen er natuurlijk ook leuke foto’s.

Alvast héél véél plezier op jullie volgende Disneyland bezoek!

Share:

14 Reacties

  • Debby Nijs
   Auteur
   22 november 2017 / 10:53

   Ja geweldig he! Bedankt meid ?

  • Debby Nijs
   Auteur
   22 november 2017 / 10:54

   Ja blijft zo leuk om naartoe te gaan ?

 1. 22 november 2017 / 09:48

  wat een super leuke foto’s
  ik ben er nog nooit geweest maar wil er wel heel graag een keer heen!

  • Debby Nijs
   Auteur
   22 november 2017 / 10:58

   Ja moet je zeker doen! Bedankt ❤️

 2. 22 november 2017 / 12:37

  Je foto’s zijn super leuk!!! Ik vind Disneyland ook helemaal geweldig want idd iedereen is er vrolijk en de sfeer is magisch!!
  Leuke blogpost

  • Debby Nijs
   Auteur
   22 november 2017 / 13:57

   Bedankt meid!!! ❤️

 3. 22 november 2017 / 12:43

  Ik wil ook naar Disney! Is echt lang geleden dat ik daar was..

  • Debby Nijs
   Auteur
   22 november 2017 / 13:58

   Zeker doen meid!

 4. 22 november 2017 / 16:35

  Disneyland is zo leuk om naartoe te gaan. Zeker tijdens de Kerstperiode is het extra gezellig.

  • Debby Nijs
   Auteur
   22 november 2017 / 21:19

   Jaaa vind ik ook! ?☃️

 5. 22 november 2017 / 20:14

  Zo leuk!! Ben er 4 keer geweest en wil er graag nog eens naartoe Hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *