Make a wish with Babor

Hebben jullie ook al zoveel zin in de feestdagen, net zoals ik? Kerstversiering, overal mooie lichtjes, vrolijke kerstmuziek, lekker gezellig voor de kachel, en oh ik kan zo blijven doorgaan.. Dan heb ik super goed nieuws want de ampoule-adventskalenders van Babor zijn er weer! FI-NAL-LY! Na een jaar wachten liggen ze terug in de gespecialiseerde schoonheidszaken. Maak kennis met mijn lievelings-kerst-cadeau!

♥It’s the most wonderfull time of the year♥
De Babor adventskalender bereidt je voor op de mooiste tijd van het jaar. Elke dag van 1 tot en met 24 december mag er een deurtje geopend worden. Een intensieve kuur van 24 dagen voor een stralende huid voor Kerstmis. Wie wilt er dat nu niet?!!

Wat doet een ampoule nu precies?
Elke afzonderlijke ampoule zorgt er door haar unieke werkstofsamenstelling voor, dat de huid voor de feestdagen optimaal is voorbereid. Deze breng je aan na de reiniging en voor de dag/nachtcreme. Je kan zelf kiezen wanneer je de ampoule aanbrengt, ’s morgens of ’s avonds. Ik verkies ’s avonds omdat ik mijn huid dan helemaal goed kan reinigingen en ook de tijd ervoor heb. Zo kan de ampoule de hele nacht z’n perfecte werking hebben.

Deze beauties vind je er allemaal in!
Hydra Plus Active Fluid ⇒ verlevendigende dorstlesser voor elke huid die vocht nodig heeft
Algae Active Fluidhydrateert op intensieve wijze en vitaliseert met de kracht van de zee
Triple Booster Fluid ⇒ ondersteunt de voor een jeugdige uitstraling verantwoordelijke huidfuncties met drievoudig effect
Active Night Fluid ⇒ herstelt de huid gedurende de nacht
Collagen Booster Fluid ⇒ voor de ondersteuning van de huideigen collageenproductie
Youth Control Bi-Phase Ampoulereduceert zichtbaar de rimpeldiepte en verstevigt de huid
3D Lifting Fluidverbetert de huidelasticiteit en de weefselstevigheid
Lift Express Fluidmaakt rimpels onmiddellijk glad en beschermt tegen vochtverlies
SeaCreation THE SERUM ⇒ verwent de huid met luxueuze anti-aging werkstoffen (mijn favo!)

De BABOR adventskalender is nu verkrijgbaar voor €70 en heeft een waarde van bijna €150. Is héél leuk om jezelf en/of een ander cadeau te geven. Je hoeft de ampoule kuur nu niet perse te gebruiken tijdens de feestdagen. Kan je perfect gebruiken op een ander moment wanneer jij moet stralen! Wees er snel bij want OP=OP! Klik hier om online te bestellen.

Kan je er maar niet genoeg van krijgen? Bezoek dan zeker website van Belissa Beauty of volg hun op Instagram.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *