Violet Hamden

Hi sweethearts♥

Ik wil jullie vandaag voorstellen aan een nieuw Nederlands merk, genaamd Violet Hamden. Ik ben verliefd geworden op hun prachtige horloge’s en armbandjes. Niet alleen hun mooie accessoires, maar ook het verhaal achter de horloge’s is zeer mooi. Soooo, keep reading because you’ll love it!

De zomer is bijna gedaan. Wel ja, een echte zwoele zomer hebben we jammergenoeg niet gehad maar geloof me als ik zeg dat december er al binnen 3 maanden is! Zomerkleding terug in de kast, en inkopen doen voor de nieuwe herfst collectie. Daar moet toch ook een horloge bij passen, toch? Mijn outfits zijn nooit compleet zonder een horloge met een bijpassende accessoire of armbandje. Toen ik de nieuwe collectie zag van Violet Hamden, was ik meteen verkocht! Omdat ik al een paar horloge’s met bleke kleuren heb, heb ik gekozen voor iets helemaal anders. The Midnight Black Watch, helemaal in het zwart. GE-WEL-DIG! Deze prachtige horloge heeft een soepel lederen bandje wat persoonlijk mijn voorkeur is. Ik heb er ook een bijpassend Moon & Stones-armbandje bijgekregen. The perfect match!

Telkens als ik de Violet Hamden horloge draag, sta ik toch even bij de tijd stil. Mooie momenten, prachtige herinneringen en zalige dromen. Neem voldoende tijd voor jezelf en elkaar. Verspil het zeker niet want tijd is het kostbaarste wat er bestaat. Ik besteed het meeste tijd in vrienden, familie en vooral mijn lieve vriend. Geniet van de kleine dingen zoals een knuffel, een etentje op restaurant of een gezellig avondje naar de film. Violet Hamden staat voor het leven in het hier en nu. Ik geniet er ook zo hard van als ik op reis ben. Dan denken we gewoon niet aan de tijd. No stress! Just enjoy the moment and make a lot of memories

Wanneer je een horloge besteld bij Violet Hamden krijg je een hele mooie box met een schattig boekje erbij. Daarin kan je leuke foto’s bewaren en tekstjes in schrijven.

Klik hier voor de webshop en hou zeker de Instagram pagina van Violet Hamden in de gaten voor meer inspiratie! Kan je er maar niet genoeg van krijgen? Check dan zeker Brandfield! Dit is een Belgische webshop waar je ook de horloge’s kan vinden. Klik hier voor de webshop.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *