Leukste ontdekking in Amsterdam

Hi sweethearts♥  Ik ben een paar weekjes geleden naar Amsterdam geweest met m’n vriend, Robin. Met de Belgische feestdag (21juli) heb ik vrij gekregen en zo konden we 2 daagjes op citytrip! De keuze was toen snel gemaakt waar we naartoe gingen want A’dam is gelukkig niet zo ver. Binnen 1u30 sta je van Antwerpen al in A’dam met de Thalys. Ik heb dan natuurlijk al wat opzoekwerk gedaan waar je de leukste plaatsjes kan vinden om te eten en om toffe foto’s te trekken natuurlijk!

PLUK

De allerleukste ontdekking vond ik in één van de gekende 9 straatjes. De Reestraat is een super gezellige straat waar je allerlei leuke boutiekjes kan vinden. Aan nummer 19 is PLUK gelegen. De plaats en vooral het interieur sprak mij enorm aan! Als je naar binnen gaat zie je meteen allemaal vers fruit en groenten in manden waar ze hun lekkere smoothies en bowls van maken. Een beetje verder zie je een grote hoek waar je de leukste spulletjes kan kopen zoals borden, vazen, boeken, telefoon hoesjes, juwelen, postkaartjes en nog veel meer! Kortom, alles is prachtig!

Maar je kunt er ook de allerlekkerste (en gezondste!) dingen eten! Op de menukaart kan je vinden : yoghurt, pannenkoekjes, bowls, salade’s, broodjes, wraps, taartjes en nog véél meer! Ik koos de ‘sunny summer bowl’ met banaan, mango en ananas met als topping granola, zaden en passievrucht. Heerlijk op een warme dag! Ik at er ook een stukje huisgemaakte bananenbrood bij en vers fruitsap. Robin at het ‘pluk breakfast menu’ met brood, croissant, eitje, groetjes en fruitsap. We hadden meer dan genoeg! So yummy!

 

Als je in A’dam bent moet je hun zeker eens een bezoekje brengen! Klik hier voor hun website.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *